Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Notre-Dame des Vertus aris_manurung@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Hirano met een sublieme pass. Yukio rent richting de bal. Kobayashi verovert de bal door een tackle van achteren. Kobayashi speelt de bal door. Hirano geeft een lange en hoge pass. Wakabayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jung-Hwan geeft de bal voor. Noda rent richting de bal. Ono legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Noda neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jung-Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakata onderschept slim de pass. Nakata passt de bal in één keer door. Wakamatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakamatsu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Yamashita verovert de bal door een tackle van achteren. Yamashita met een sublieme pass. Klungelig pakt Maekawa de bal. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jung-Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi verovert de bal door een tackle van achteren. Oi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nakata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notre-Dame des Vertus 50%, aris_manurung@yahoo.com 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Notre-Dame des Vertus - aris_manurung@yahoo.com 0:0

53e minuut.
Daar is Kobayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirano passt de bal zonder na te denken. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita schiet op doel. Wakabayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Yukio onderschept slim de pass. Sekizuka onderschept slim de pass. Sekizuka passt de bal in één keer door. Wakamatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakamatsu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oi is nu in balbezit. Jung-Hwan rent richting de bal. Jung-Hwan passt de bal zonder na te denken. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notre-Dame des Vertus 36%, aris_manurung@yahoo.com 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Notre-Dame des Vertus - aris_manurung@yahoo.com 0:0