Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Mizu aris_manurung@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


30e minuut.
Oku passt de bal met de wreef. Kanamori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kanamori rent richting de bal. Sogahata rent richting de bal. Nishi verovert de bal door een tackle van achteren. Kanamori is nu in balbezit. Kanamori haalt uit met een fantastische trap. Wakabayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 52%, aris_manurung@yahoo.com 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sora Mizu - aris_manurung@yahoo.com 0:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Kanamori de bal onder controle te krijgen. Oi is nu in balbezit. Kanamori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oi kan niet meer verder spelen. Kobayashi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kanamori rent richting de bal. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori is nu in balbezit. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - aris_manurung@yahoo.com 1:0

58e minuut.
Nakata passt de bal met de wreef. Maekawa met een sublieme pass. Kanamori heeft problemen om de bal te vangen. Sogahata rent richting de bal. Sogahata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tsuboi geeft een hoge lob. Sogahata rent richting de bal. Hasegawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori onderschept slim de pass. Kanamori schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - aris_manurung@yahoo.com 2:0

82e minuut.
Tsuboi onderschept slim de pass. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi passt de bal met de wreef. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Wakabayashi trapt de bal weg van het doel. Nakata kopt de bal weg. Sogahata rent richting de bal. Sogahata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 39%, aris_manurung@yahoo.com 61%.
Sora Mizu - aris_manurung@yahoo.com 2:0