Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Mizu Notre-Dame des Vertus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Bandai met een sublieme pass. Klungelig pakt Jung-Hwan de bal. Jung-Hwan passt de bal in één keer door. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Oku probeert naar een medespeler te passen. Yukio bereikt de bal nog maar net als eerste. Yukio met een sublieme pass. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda draait met de bal, schiet en ... Takahagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - Notre-Dame des Vertus 0:1

32e minuut.
Yamaguchi rent richting de bal. Yukio bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamaguchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yukio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yukio kan niet meer verder spelen. Yoshizawa komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Yamaguchi is nu in balbezit. Jung-Hwan rent richting de bal. Watanabe onderschept slim de pass. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 56%, Notre-Dame des Vertus 44%.
Sora Mizu - Notre-Dame des Vertus 0:1

52e minuut.
Eguchi rent richting de bal. Eguchi geeft een lange en hoge pass. Yoshizawa rent richting de bal. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jung-Hwan met een sublieme pass. Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamaguchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamaguchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 37%, Notre-Dame des Vertus 63%.
Sora Mizu - Notre-Dame des Vertus 0:1