Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aris_manurung@yahoo.com Shiro Namida
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hasegawa onderschept slim de pass. Nishi rent richting de bal. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Komatsu is nu in balbezit. Komatsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aris_manurung@yahoo.com - Shiro Namida 0:1

7e minuut.
Jean geeft een lange en hoge pass. Takahara rent richting de bal. Takahara met een sublieme pass. Komatsu is nu in balbezit. Komatsu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Takahara draait met de bal, schiet en ... Ono probeert de bal aan de voet te houden. Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka is nu in balbezit. Morioka haalt uit met een fantastische trap. Wakabayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aris_manurung@yahoo.com - Shiro Namida 0:2

19e minuut.
Yoshimoto speelt de bal door. Irie is nu in balbezit. Met opzet legt Takahagi zijn tegenspeler op de grond. Takahagi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishi onderschept slim de pass. Nishi passt de bal zonder na te denken. Kiko rent richting de bal. Kiko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shimizu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minowa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aris_manurung@yahoo.com 60%, Shiro Namida 40%.
aris_manurung@yahoo.com - Shiro Namida 0:2

48e minuut.
Sekizuka passt de bal zonder na te denken. Daar is Tsuboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakata maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nakata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nakata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Hasegawa geeft een hoge lob. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto passt de bal zonder na te denken. Komatsu rent richting de bal. Komatsu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aris_manurung@yahoo.com 48%, Shiro Namida 52%.
aris_manurung@yahoo.com - Shiro Namida 0:2