Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Mizu nbvnvn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Teshima verovert de bal door een tackle van achteren. Teshima passt de bal in één keer door. Watanabe is nu in balbezit. Kaburaki verovert de bal door een tackle van achteren. Kaburaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yoshitaka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sogahata de bal. Kanamori is nu in balbezit. Kanamori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Minami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanamori verovert de bal door een tackle van achteren. Kanamori probeert naar een medespeler te passen. Sogahata rent richting de bal. Sogahata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hamada geeft een lange en hoge pass. Nakaharai kopt de bal weg. Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanamori rent richting de bal. Kanamori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Takahagi trapt de bal weg van het doel. Tanoue kopt de bal weg. Daar is Teshima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teshima haalt uit met een fantastische trap. Eguchi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - nbvnvn 0:1

25e minuut.
Kanamori kopt de bal weg. Daar is Hamada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Oku de bal. Oku geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 54%, nbvnvn 46%.
Sora Mizu - nbvnvn 0:1

50e minuut.
Minami is nu in balbezit. Minami passt de bal in één keer door. Kaburaki rent richting de bal. Kaburaki haalt uit met een fantastische trap. Takahagi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - nbvnvn 0:2

59e minuut.
Minami kopt de bal weg. Watanabe is nu in balbezit. Kaburaki onderschept slim de pass. Teshima rent richting de bal. Teshima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Mizu - nbvnvn 0:3

70e minuut.
Tsuboi geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een lange en hoge pass. Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuboi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kaburaki heeft problemen om de bal te vangen. Teshima rent richting de bal. Kaburaki is nu in balbezit. Teshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Teshima schiet op doel. Takahagi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Mizu 49%, nbvnvn 51%.
Sora Mizu - nbvnvn 0:3