Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nbvnvn Sora Mizu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nakaharai zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Kudo de bal onder controle te krijgen. Teshima rent richting de bal. Teshima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nbvnvn - Sora Mizu 1:0

6e minuut.
Tsuboi speelt de bal door. Bandai is nu in balbezit. Teshima begaat een overtreding. Teshima krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Oku kopt de bal weg. Minami is nu in balbezit. Kanamori verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sogahata de bal. Sogahata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Otsubo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kudo rent richting de bal. Kudo geeft een hoge lob. Tsuboi heeft problemen om de bal te vangen. Teshima rent richting de bal. Teshima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nbvnvn - Sora Mizu 2:0

30e minuut.
Otsubo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bandai de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanoue. Tanoue krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kanamori is nu in balbezit. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada verovert de bal door een tackle van achteren. Kanamori rent richting de bal. Kanamori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nbvnvn 35%, Sora Mizu 65%.
nbvnvn - Sora Mizu 2:0

54e minuut.
Bandai is nu in balbezit. Teshima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamahome zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sogahata rent richting de bal. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata onderschept slim de pass. Sogahata draait met de bal, schiet en ... Otsubo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kanamori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yamaguchi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Takahagi speelt de bal door. Yamaguchi kopt de bal weg. Tanoue probeert naar een medespeler te passen. Teshima heeft problemen om de bal te vangen. Teshima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nbvnvn - Sora Mizu 3:0

88e minuut.
Yamaguchi kopt de bal weg. Fujigaya heeft problemen om de bal te vangen. Sogahata begaat een overtreding. Sogahata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nbvnvn 41%, Sora Mizu 59%.
nbvnvn - Sora Mizu 3:0