Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cdvd aris_manurung@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kobayashi geeft de bal voor. Hoshino onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekizuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kikuchi passt de bal zonder na te denken. Tsuneda rent richting de bal. Tsuneda geeft een hoge lob. Kiko is nu in balbezit. Kiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cdvd - aris_manurung@yahoo.com 0:1

24e minuut.
Irie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nunobe komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Klungelig pakt Sekizuka de bal. Hoshino verovert de bal door een tackle van achteren. Hoshino speelt de bal door. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Wakamatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abe verovert de bal door een tackle van achteren. Kiko verovert de bal door een tackle van achteren. Wakamatsu heeft problemen om de bal te vangen. Wakamatsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 71%, aris_manurung@yahoo.com 29%.
cdvd - aris_manurung@yahoo.com 0:1

54e minuut.
Wakamatsu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohta komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Yoshitaka speelt de bal door. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama passt de bal zonder na te denken. Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hoshino geeft een lange en hoge pass. Hasegawa is nu in balbezit. Hasegawa geeft een hoge lob. Nunobe rent richting de bal. Nunobe geeft een lange en hoge pass. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kobayashi speelt de bal door. Tsuneda is nu in balbezit. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta schiet op doel. Ishimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kurosawa is nu in balbezit. Yoshimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Maekawa rent richting de bal. Sugiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiko passt de bal in één keer door. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cdvd - aris_manurung@yahoo.com 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cdvd 55%, aris_manurung@yahoo.com 45%.
cdvd - aris_manurung@yahoo.com 0:2