Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itooshi Futago Shiro Namida
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Yamada is nu in balbezit. Takahagi is nu in balbezit. Takahagi geeft de bal voor. Ezoe rent richting de bal. Ezoe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tsuboi met een sublieme pass. Ienaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shimizu. Shimizu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Morioka rent richting de bal. Kina verovert de bal door een tackle van achteren. Kina passt de bal zonder na te denken. Tamahome rent richting de bal. Tamahome schiet op doel. Tokushige bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jean probeert naar een medespeler te passen. Harasaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komatsu rent richting de bal. Komatsu draait met de bal, schiet en ... Daar is Nishimura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazawa rent richting de bal. Kanazawa geeft een lange en hoge pass. Tamahome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Futago 56%, Shiro Namida 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itooshi Futago - Shiro Namida 0:0

46e minuut.
Tsuboi is nu in balbezit. Tsuboi passt de bal in één keer door. Tamahome is nu in balbezit. Ezoe rent richting de bal. Ezoe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Takahara verovert de bal door een tackle van achteren. Takahara speelt de bal door. Morioka is nu in balbezit. Komatsu rent richting de bal. Komatsu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Harasaki met een sublieme pass. Tsuboi rent richting de bal. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuboi rent richting de bal. Tsuboi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itooshi Futago 63%, Shiro Namida 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itooshi Futago - Shiro Namida 0:0