Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Kouen Japan`s
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Natsuka onderschept slim de pass. Natsuka geeft een hoge lob. Kawamura probeert naar een medespeler te passen. Shimoda is nu in balbezit. Shimoda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hatta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kouen - Japan`s 0:1

6e minuut.
Wakamatsu geeft de bal voor. Kawai kopt de bal weg. Klungelig pakt Okano de bal. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Shimoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa is nu in balbezit. Shimoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shimoda krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hasegawa rent richting de bal. Hasegawa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanaoka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kawai zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Doi de bal. Kiyokumo is nu in balbezit. Kiyokumo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kiyokumo geeft een lange en hoge pass. Konno is nu in balbezit. Konno met een sublieme pass. Kawai is nu in balbezit. Kawai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ishigame passt de bal in één keer door. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi onderschept slim de pass. Doi geeft de bal voor. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kouen 46%, Japan`s 54%.
Fukai Kouen - Japan`s 0:1

61e minuut.
Konno geeft een hoge lob. Okano rent richting de bal. Okano geeft de bal voor. Shimoda rent richting de bal. Shimoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magrao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Matsuoka rent richting de bal. Kawamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawamura passt de bal zonder na te denken. Shimoda rent richting de bal. Shimoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsuka onderschept slim de pass. Natsuka passt de bal met de wreef. Kiyokumo is nu in balbezit. Kiyokumo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Kouen - Japan`s 1:1

82e minuut.
Kiyokumo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shibaioka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kouen 35%, Japan`s 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Kouen - Japan`s 1:1