Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lazy Kagayaku Kagami
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Kakitani met een snelle inworp. Irie is nu in balbezit. Irie geeft een hoge lob. Kamiya rent richting de bal. Kamiya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kanazawa kopt de bal weg. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tadokoro. Tadokoro krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mori is nu in balbezit. Seto onderschept slim de pass. Seto met een sublieme pass. Baron is nu in balbezit. Baron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Yamase met een sublieme pass. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto passt de bal in één keer door. Baron rent richting de bal. Baron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Arimura geeft de bal voor. Yoshihara kopt de bal weg. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron is nu in balbezit. Baron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lazy - Kagayaku Kagami 0:1

34e minuut.
Sakamoto passt de bal in één keer door. Seto is nu in balbezit. Seto passt de bal zonder na te denken. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lazy - Kagayaku Kagami 0:2

37e minuut.
Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneda probeert naar een medespeler te passen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron haalt uit met een fantastische trap. Okamoto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Yoshimoto rent richting de bal. Yoshimoto geeft een hoge lob. Furuhashi heeft problemen om de bal te vangen. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Kanazawa passt de bal zonder na te denken. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baron de bal. Baron schiet op doel. Okamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazy 54%, Kagayaku Kagami 46%.
lazy - Kagayaku Kagami 0:2

50e minuut.
Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori probeert naar een medespeler te passen. Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nakai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Seto met een sublieme pass. Tadokoro rent richting de bal. Baron begaat een overtreding. Baron krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mori rent richting de bal. Sakamoto geeft een hoge lob. Sugawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto onderschept slim de pass. Seto haalt uit met een fantastische trap. Okamoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Tadokoro geeft een hoge lob. Kanazawa kopt de bal weg. Furuhashi is nu in balbezit. Irie rent richting de bal. Irie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lazy - Kagayaku Kagami 1:2

79e minuut.
Yoshihara is nu in balbezit. Irie rent richting de bal. Irie probeert naar een medespeler te passen. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mori passt de bal in één keer door. Daar is Kakitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamase probeert naar een medespeler te passen. Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazy 38%, Kagayaku Kagami 62%.
lazy - Kagayaku Kagami 1:2