Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FZ YAMAHA CLUB Mata FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ogasawara controleert de bal met de borst. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 1:0

18e minuut.
Daar is Doi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doi geeft de bal voor. Takakuwa is nu in balbezit. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kawai rent richting de bal. Shinoda onderschept slim de pass. Ogasawara rent richting de bal. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 2:0

29e minuut.
Terada onderschept slim de pass. Terada geeft een lange en hoge pass. Takeda krijgt zijn hoofd ertegen. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nishitani verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitani met een sublieme pass. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki haalt uit met een fantastische trap. Sakata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 2:1

34e minuut.
Takakuwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nishitani rent richting de bal. Nishitani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 48%, Mata FC 52%.
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 2:1

48e minuut.
Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda passt de bal zonder na te denken. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 3:1

57e minuut.
Takahara geeft de bal voor. Inworp. Kubo met een snelle inworp. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitani geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 3:2

59e minuut.
Mita is nu in balbezit. Doi verovert de bal door een tackle van achteren. Doi passt de bal in één keer door. Nishitani is nu in balbezit. Nishitani passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Shikamaru geeft de bal voor. Takakuwa is nu in balbezit. Nishitani verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iwamasa de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Suzuki rent richting de bal. Suzuki passt de bal zonder na te denken. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Abe rent richting de bal. Abe geeft een hoge lob. Machida kopt de bal weg. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Doi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Takakuwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takakuwa speelt de bal door. Daar is Ogasawara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 4:2

88e minuut.
Nishitani probeert naar een medespeler te passen. Doi rent richting de bal. Doi probeert naar een medespeler te passen. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 52%, Mata FC 48%.
FZ YAMAHA CLUB - Mata FC 4:2