Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Kagami Kamiwada F.C.
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


43e minuut.
Kanazawa geeft een lange en hoge pass. Daar is Baron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bando bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto is nu in balbezit. Seto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Enomoto kopt de bal weg. Tsuzuki rent richting de bal. Tsuzuki met een sublieme pass. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - Kamiwada F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 47%, Kamiwada F.C. 53%.
Kagayaku Kagami - Kamiwada F.C. 0:1

52e minuut.
Furuhashi geeft een hoge lob. Inuzuka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tsuzuki de bal onder controle te krijgen. Baron rent richting de bal. Baron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tsuzuki probeert naar een medespeler te passen. Kobara is nu in balbezit. Kobara passt de bal zonder na te denken. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga draait met de bal, schiet en ... Nakai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishima verovert de bal door een tackle van achteren. Morishima passt de bal zonder na te denken. Daar is Hironaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nakai bokst de bal weg.

78e minuut.
Daar is Ohmori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seto is nu in balbezit. Seto passt de bal met de wreef. Baron is nu in balbezit. Baron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yamase passt de bal zonder na te denken. Sakamoto is nu in balbezit. Ohmori begaat een overtreding. Ohmori krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sakamoto neemt de hoekschop. Tsuzuki kopt de bal weg. Nikai heeft problemen om de bal te vangen. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga schiet op doel. Nakai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - Kamiwada F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 45%, Kamiwada F.C. 55%.
Kagayaku Kagami - Kamiwada F.C. 0:2