Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Umi lazy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Morino met een snelle inworp. Yoshimoto rent richting de bal. Yoshimoto geeft de bal voor. Kamiya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori passt de bal zonder na te denken. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - lazy 1:0

10e minuut.
Okamoto met een harde bal richting middenveld. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani met een sublieme pass. Kamiya rent richting de bal. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mori probeert naar een medespeler te passen. Hashimoto rent richting de bal. Kamiya maakt een afschuwelijke overtreding. Kamiya krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Okina de bal. Irie is nu in balbezit. Irie passt de bal met de wreef. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 50%, lazy 50%.
Gaijin Umi - lazy 1:0

51e minuut.
Soda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soda geeft de bal voor. Itachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani rent richting de bal. Kakitani schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Soda is nu in balbezit. Soda geeft de bal voor. Itachi is nu in balbezit. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Kakitani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Sugawara de bal. Sugawara geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yasunga de bal onder controle te krijgen. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Sugawara kopt de bal weg. Yoshimoto rent richting de bal. Yoshimoto passt de bal met de wreef. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 61%, lazy 39%.
Gaijin Umi - lazy 1:0