Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc berselona FZ YAMAHA CLUB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Enomoto heeft problemen om de bal te vangen. Mita rent richting de bal. Met opzet legt Enomoto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Enomoto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Klungelig pakt Chiyotanda de bal. Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda geeft de bal voor. Terada heeft problemen om de bal te vangen. Terada geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ogasawara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Sekizuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - FZ YAMAHA CLUB 0:1

15e minuut.
Takahara geeft een lange en hoge pass. Togawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Machida de bal. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ogasawara rent richting de bal. Shinoda is nu in balbezit. Ogasawara rent richting de bal. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda schiet op doel. De bal raakt de paal. Sekizuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - FZ YAMAHA CLUB 0:2

27e minuut.
Takeda geeft een lange en hoge pass. Daar is Sakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Sekizuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - FZ YAMAHA CLUB 0:3

35e minuut.
Daar is Yamamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terada kopt de bal weg. Daar is Sakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc berselona 68%, FZ YAMAHA CLUB 32%.
fc berselona - FZ YAMAHA CLUB 0:3

73e minuut.
Santosa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Takeda met de inworp. Shinoda rent richting de bal. Shinoda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Daar is Togawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Togawa geeft een hoge lob. Iwamasa probeert de bal met de borst te controleren. Ogasawara onderschept slim de pass. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc berselona 51%, FZ YAMAHA CLUB 49%.
fc berselona - FZ YAMAHA CLUB 0:3