Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FZ YAMAHA CLUB fc berselona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Yoshikawa de bal onder controle te krijgen. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda met een sublieme pass. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Suguri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto onderschept slim de pass. Enomoto met een sublieme pass. Klungelig pakt Ogasawara de bal. Ogasawara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:1

20e minuut.
Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Mita probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Nakano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Santosa passt de bal in één keer door. Chiyotanda is nu in balbezit. Chiyotanda passt de bal zonder na te denken. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:2

38e minuut.
Nakamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:3

41e minuut.
Takahara geeft de bal voor. Yamamoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Iwamasa de bal. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nishitani rent richting de bal. Nishitani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Terada met de inworp. Shinoda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 45%, fc berselona 55%.
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:3

53e minuut.
Santosa verovert de bal door een tackle van achteren. Santosa geeft de bal voor. Iwamasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Enomoto de bal. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:4

64e minuut.
Yamamoto is nu in balbezit. Yamamoto geeft een lange en hoge pass. Takakuwa probeert de bal aan de voet te houden. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:5

75e minuut.
Yoshikawa rent richting de bal. Yoshikawa geeft een lange en hoge pass. Nakamura is nu in balbezit. Nakamura schiet op doel. Ogasawara maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:6

77e minuut.
Shinoda heeft problemen om de bal te vangen. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara onderschept slim de pass. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Santosa rent richting de bal. Santosa geeft een lange en hoge pass. Ogasawara is nu in balbezit. Enomoto rent richting de bal. Enomoto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Takakuwa passt de bal zonder na te denken. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda met een sublieme pass. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Suguri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 59%, fc berselona 41%.
FZ YAMAHA CLUB - fc berselona 0:6