Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Umi Kagayaku Kagami
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Seto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kawaki komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Kawaki rent richting de bal. Kawaki passt de bal met de wreef. Yoshihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshihara schiet op doel. Yasunga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Kawaki speelt de bal door. Hashimoto rent richting de bal. Hashimoto passt de bal met de wreef. Kawaki is nu in balbezit. Kawaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Soda met een sublieme pass. Miyahara geeft de bal voor. Okina kopt de bal weg. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miyahara kopt de bal weg. Daar is Furuhashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakitani rent richting de bal. Kakitani haalt uit met een fantastische trap. Nikai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miyahara de bal. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 52%, Kagayaku Kagami 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaijin Umi - Kagayaku Kagami 0:0

48e minuut.
Baron onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kawaki de bal. Baron rent richting de bal. Kawaki rent richting de bal. Kawaki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mori is nu in balbezit. Mori schiet op doel. Miyahara heeft problemen om de bal te vangen. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nakai trapt de bal weg van het doel. Sakamoto kopt de bal weg. Daar is Miyahara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yoshihara rent richting de bal. Mori is nu in balbezit. Mori speelt de bal door. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 46%, Kagayaku Kagami 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaijin Umi - Kagayaku Kagami 0:0