Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Kagami Gaijin Umi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yasunga is nu in balbezit. Kawaki onderschept slim de pass. Haneda is nu in balbezit. Kawaki verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - Gaijin Umi 1:0

9e minuut.
Okudera bereikt de bal nog maar net als eerste. Okudera geeft een hoge lob. Yoshihara kopt de bal weg. Kawaki rent richting de bal. Kawaki haalt uit met een fantastische trap. Okamoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hashimoto rent richting de bal. Hashimoto passt de bal met de wreef. Daar is Kakitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakitani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Kagami - Gaijin Umi 1:1

15e minuut.
Soda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase onderschept slim de pass. Yamase passt de bal met de wreef. Kawaki rent richting de bal. Kawaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 35%, Gaijin Umi 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Kagami - Gaijin Umi 1:1

51e minuut.
Soda is nu in balbezit. Mori rent richting de bal. Mori passt de bal zonder na te denken. Kakitani rent richting de bal. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Seto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soda is nu in balbezit. Soda passt de bal in één keer door. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Soda heeft problemen om de bal te vangen. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto passt de bal met de wreef. Kawaki rent richting de bal. Kawaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mori passt de bal met de wreef. Kakitani rent richting de bal. Yamase rent richting de bal. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Kakitani draait met de bal, schiet en ... Nakai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Motoyama onderschept slim de pass. Motoyama geeft de bal voor. Komine rent richting de bal. Kakitani rent richting de bal. Kakitani schiet op doel. Nakai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kakitani is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Soda speelt de bal door. Mori rent richting de bal. Mori speelt de bal door. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - Gaijin Umi 1:2

86e minuut.
Yoshihara onderschept slim de pass. Mori onderschept slim de pass. Mori passt de bal in één keer door. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 53%, Gaijin Umi 47%.
Kagayaku Kagami - Gaijin Umi 1:2