Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mata FC fc berselona
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Sakal kan de bal niet met de borst controleren. Yamamoto is nu in balbezit. Yamamoto passt de bal zonder na te denken. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yazawa met een sublieme pass. Yamamoto is nu in balbezit. Nishitani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nishitani krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazawa onderschept slim de pass. Yazawa met een sublieme pass. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara schiet op doel. Komine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Shikamaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiyotanda neemt de hoekschop. Nakamura is nu in balbezit. Nakamura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mata FC 71%, fc berselona 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mata FC - fc berselona 0:0

49e minuut.
Ito met een harde bal richting middenveld. Sakal controleert de bal met de borst. Sakal met een sublieme pass. Nakamura rent richting de bal. Nakamura geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto geeft de bal voor. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara schiet op doel. Komine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mata FC - fc berselona 0:1

60e minuut.
Yazawa is nu in balbezit. Ogasawara rent richting de bal. Kawai rent richting de bal. Ogasawara onderschept slim de pass. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Komine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mata FC - fc berselona 0:2

61e minuut.
Suzuki heeft problemen om de bal te vangen. Yazawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yazawa passt de bal zonder na te denken. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Shikamaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara onderschept slim de pass. Yazawa heeft problemen om de bal te vangen. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Yokoyama geeft een hoge lob. Suzuki rent richting de bal. Nishitani is nu in balbezit. Nishitani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sekizuka trapt de bal weg van het doel. Yazawa kopt de bal weg. Daar is Ishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mata FC - fc berselona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mata FC 65%, fc berselona 35%.
Mata FC - fc berselona 0:3