Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc berselona Mata FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi probeert naar een medespeler te passen. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki rent richting de bal. Suzuki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto passt de bal met de wreef. Shikamaru is nu in balbezit. Ogasawara onderschept slim de pass. Ogasawara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Mata FC 1:0

19e minuut.
Kim speelt de bal door. Yoshikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Yamamoto rent richting de bal. Yamamoto passt de bal in één keer door. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Mata FC 2:0

23e minuut.
Doi is nu in balbezit. Doi speelt de bal door. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitani rent richting de bal. Nishitani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Enomoto is nu in balbezit. Yokoyama onderschept slim de pass. Yokoyama met een sublieme pass. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yamamoto geeft een hoge lob. Ito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara begaat een overtreding. Ogasawara krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara heeft problemen om de bal te vangen. Enomoto rent richting de bal. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Mata FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc berselona 40%, Mata FC 60%.
fc berselona - Mata FC 3:0

48e minuut.
Kim rent richting de bal. Chiyotanda verovert de bal door een tackle van achteren. Chiyotanda passt de bal met de wreef. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel. Komine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Mata FC 4:0

58e minuut.
Kubo is nu in balbezit. Yoshikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshikawa geeft de bal voor. Nakamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakamura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nakamura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama rent richting de bal. Yamamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Yamamoto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Shikamaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogasawara is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shikamaru ... Strafschop! Ogasawara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enomoto neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nakamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakamura geeft een hoge lob. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Komine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc berselona 36%, Mata FC 64%.
fc berselona - Mata FC 4:0