Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamiwada F.C. Mata FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Miyahara is nu in balbezit. Yokoyama onderschept slim de pass. Yokoyama speelt de bal door. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamiwada F.C. - Mata FC 0:1

12e minuut.
Hironaga is nu in balbezit. Hironaga geeft een lange en hoge pass. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara schiet op doel. Komine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamiwada F.C. - Mata FC 1:1

20e minuut.
Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara rent richting de bal. Miyahara speelt de bal door. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamiwada F.C. - Mata FC 2:1

26e minuut.
Doeltrap. Shikamaru trapt de bal weg. Enomoto met een sublieme pass. Suzuki rent richting de bal. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Tanoue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kobara onderschept slim de pass. Kobara speelt de bal door. Kawai rent richting de bal. Hironaga rent richting de bal. Hironaga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kamiwada F.C. - Mata FC 3:1

34e minuut.
Klungelig pakt Nishitani de bal. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto met een sublieme pass. Hironaga rent richting de bal. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nishitani heeft problemen om de bal te vangen. Suzuki is nu in balbezit. Inuzuka rent richting de bal. Nishitani is nu in balbezit. Nishitani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamiwada F.C. 38%, Mata FC 62%.
Kamiwada F.C. - Mata FC 3:1

49e minuut.
Kawai verovert de bal door een tackle van achteren. Kawai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nishitani de bal. Nishitani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Inuzuka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Miyahara onderschept slim de pass. Miyahara passt de bal zonder na te denken. Hironaga rent richting de bal. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shikamaru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tsuzuki speelt de bal door. Watanabe is nu in balbezit. Kobara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watanabe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hirata met de inworp. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai begaat een overtreding. Kawai krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzuki rent richting de bal. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitani schiet op doel. Inuzuka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamiwada F.C. 46%, Mata FC 54%.
Kamiwada F.C. - Mata FC 3:1