Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FZ YAMAHA CLUB Gaijin Umi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Yasunga geeft een hoge lob. Inworp. Takeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shinoda rent richting de bal. Shinoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Takeda rent richting de bal. Soda onderschept slim de pass. Soda passt de bal met de wreef. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Yasunga geeft de bal voor. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mori onderschept slim de pass. Mori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida met een sublieme pass. Terada speelt de bal door. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Soda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soda met een sublieme pass. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel. Sakata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Gaijin Umi 0:1

34e minuut.
Soda rent richting de bal. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda met een sublieme pass. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nakaharai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 54%, Gaijin Umi 46%.
FZ YAMAHA CLUB - Gaijin Umi 0:1

77e minuut.
Mita probeert naar een medespeler te passen. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yasunga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hino speelt de bal door. Soda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Takakuwa krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Iwamasa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakai met een snelle inworp. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sakata trapt de bal weg van het doel. Soda kopt de bal weg. Takakuwa rent richting de bal. Nakaharai verovert de bal door een tackle van achteren. Nakaharai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 44%, Gaijin Umi 56%.
FZ YAMAHA CLUB - Gaijin Umi 0:1