Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Umi FZ YAMAHA CLUB
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ogasawara heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda is nu in balbezit. Ogasawara is nu in balbezit. Shinoda rent richting de bal. Shinoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Okina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okudera komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Moniwa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kakitani de bal. Iwamasa rent richting de bal. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Kakitani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida probeert naar een medespeler te passen. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda draait met de bal, schiet en ... Ogasawara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - FZ YAMAHA CLUB 0:1

29e minuut.
Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda passt de bal in één keer door. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yasunga de bal onder controle te krijgen. Okamoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda met een sublieme pass. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yasunga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Motoyama speelt de bal door. Soda is nu in balbezit. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - FZ YAMAHA CLUB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 64%, FZ YAMAHA CLUB 36%.
Gaijin Umi - FZ YAMAHA CLUB 0:2

64e minuut.
Takahara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moniwa met een snelle inworp. Mori is nu in balbezit. Mori geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Takakuwa passt de bal in één keer door. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Soda geeft een hoge lob. Inworp. Takeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shinoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shinoda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mori controleert de bal met de borst. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa passt de bal in één keer door. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terada met de inworp. Motoyama is nu in balbezit. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa met een sublieme pass. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Takahara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - FZ YAMAHA CLUB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 64%, FZ YAMAHA CLUB 36%.
Gaijin Umi - FZ YAMAHA CLUB 1:2