Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKIBAHARA Kagayaku Kagami
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Yamase geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagai met de inworp. Noda rent richting de bal. Noda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Nikai rent richting de bal. Nikai speelt de bal door. Daar is Nishitami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yoshihara verovert de bal door een tackle van achteren. Noda onderschept slim de pass. Nakano heeft problemen om de bal te vangen. Noda rent richting de bal. Noda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nikai heeft problemen om de bal te vangen. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto probeert naar een medespeler te passen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKIBAHARA 43%, Kagayaku Kagami 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKIBAHARA - Kagayaku Kagami 0:0

46e minuut.
Kanazawa is nu in balbezit. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi is nu in balbezit. Nakano onderschept slim de pass. Nakano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kako rent richting de bal. Kako speelt de bal door. Nakano is nu in balbezit. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tanoue met een sublieme pass. Nakano rent richting de bal. Furuhashi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furuhashi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tanoue rent richting de bal. Tanoue passt de bal met de wreef. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda draait met de bal, schiet en ... Paal! Komine probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AKIBAHARA - Kagayaku Kagami 1:0

78e minuut.
Akimoto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haneda met een snelle inworp. Seto geeft een hoge lob. Sakamoto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKIBAHARA - Kagayaku Kagami 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKIBAHARA 37%, Kagayaku Kagami 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKIBAHARA - Kagayaku Kagami 1:1