Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lazy fc berselona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ogasawara rent richting de bal. Kurisawa is nu in balbezit. Ogasawara maakt een afschuwelijke overtreding. Ogasawara krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Yamamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto met een sublieme pass. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel. Okamoto bokst de bal weg.

18e minuut.
Mori is nu in balbezit. Enomoto onderschept slim de pass. Enomoto speelt de bal door. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yoshikawa met een sublieme pass. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiyotanda passt de bal zonder na te denken. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazy 49%, fc berselona 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lazy - fc berselona 0:0

50e minuut.
Sugawara geeft een lange en hoge pass. Kakitani is nu in balbezit. Sakal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakal krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mori speelt de bal door. Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie met een sublieme pass. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Nakamura speelt de bal door. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Itachi is nu in balbezit. Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Okamoto met een harde bal richting middenveld. Yamamoto heeft problemen om de bal te vangen. Irie is nu in balbezit. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Irie rent richting de bal. Yamamoto onderschept slim de pass. Yamamoto speelt de bal door. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kakitani met de inworp. Yamamoto rent richting de bal. Irie begaat een overtreding. Irie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazy 48%, fc berselona 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lazy - fc berselona 0:0