Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Umi Mata FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama is nu in balbezit. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap. Komine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hashimoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nakaharai. Nakaharai krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kawai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hino speelt de bal door. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - Mata FC 1:0

32e minuut.
Nakaharai onderschept slim de pass. Nakaharai geeft een lange en hoge pass. Kakitani is nu in balbezit. Kakitani haalt uit met een fantastische trap. Komine probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hino is nu in balbezit. Nishitani verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitani probeert naar een medespeler te passen. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaijin Umi - Mata FC 1:1

37e minuut.
Hino rent richting de bal. Nishitani is nu in balbezit. Nishitani passt de bal zonder na te denken. Suzuki is nu in balbezit. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hashimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Hashimoto geeft een lange en hoge pass. Shikamaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani verovert de bal door een tackle van achteren. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kawai rent richting de bal. Nakaharai onderschept slim de pass. Kakitani rent richting de bal. Kakitani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shikamaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - Mata FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 60%, Mata FC 40%.
Gaijin Umi - Mata FC 2:1

48e minuut.
Komine trapt de bal weg van het doel. Hino kopt de bal weg. Daar is Kawai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - Mata FC 3:1

51e minuut.
Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai verovert de bal door een tackle van achteren. Nakaharai schiet op doel. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - Mata FC 4:1

67e minuut.
Kawai heeft problemen om de bal te vangen. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai probeert naar een medespeler te passen. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 39%, Mata FC 61%.
Gaijin Umi - Mata FC 4:1