Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamiwada F.C. FZ YAMAHA CLUB
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Mita met een sublieme pass. Hironaga is nu in balbezit. Iwamasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga verovert de bal door een tackle van achteren. Hironaga draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bando geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shinoda de bal. Shinoda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki onderschept slim de pass. Tsuzuki met een sublieme pass. Hironaga rent richting de bal. Hironaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Machida probeert naar een medespeler te passen. Terada is nu in balbezit. Terada passt de bal in één keer door. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mita onderschept slim de pass. Enomoto is nu in balbezit. Morishima speelt de bal door. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kobara speelt de bal door. Morishima rent richting de bal. Mita is nu in balbezit. Morishima rent richting de bal. Morishima haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sakata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sakata niet meer kan verder spelen.

40e minuut.
Takakuwa geeft de bal voor. Okudera kopt de bal weg. Takahara probeert de bal met de borst te controleren. Hironaga rent richting de bal. Hironaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mita geeft de bal voor. Takeda is nu in balbezit. Ohmori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ohmori naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamiwada F.C. 55%, FZ YAMAHA CLUB 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kamiwada F.C. - FZ YAMAHA CLUB 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamiwada F.C. 55%, FZ YAMAHA CLUB 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kamiwada F.C. - FZ YAMAHA CLUB 0:0