Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FZ YAMAHA CLUB Kamiwada F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Tsuzuki de bal. Ogasawara is nu in balbezit. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwamasa rent richting de bal. Hironaga onderschept slim de pass. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Takakuwa probeert naar een medespeler te passen. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto probeert naar een medespeler te passen. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Shinoda kan de bal niet met de borst controleren. Bando is nu in balbezit. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Kamiwada F.C. 1:0

28e minuut.
Tsuzuki is nu in balbezit. Tsuzuki geeft de bal voor. Iwamasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga verovert de bal door een tackle van achteren. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. Sakata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hironaga rent richting de bal. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. Sakata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FZ YAMAHA CLUB - Kamiwada F.C. 1:1

40e minuut.
Miyahara probeert de bal aan de voet te houden. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Kamiwada F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 53%, Kamiwada F.C. 47%.
FZ YAMAHA CLUB - Kamiwada F.C. 2:1

56e minuut.
Hirata geeft de bal voor. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mita. Mita krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Iwamasa is nu in balbezit. Iwamasa geeft een hoge lob. Enomoto probeert de bal aan de voet te houden. Hironaga rent richting de bal. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Iwamasa speelt de bal door. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara passt de bal zonder na te denken. Shinoda rent richting de bal. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 57%, Kamiwada F.C. 43%.
FZ YAMAHA CLUB - Kamiwada F.C. 2:1