Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKIBAHARA lazy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Irie verovert de bal door een tackle van achteren. Irie probeert naar een medespeler te passen. Kamiya rent richting de bal. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. Wanami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKIBAHARA - lazy 0:1

20e minuut.
Irie kopt de bal weg. Klungelig pakt Tanoue de bal. Kamiya is nu in balbezit. Kamiya draait met de bal, schiet en ... Wanami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKIBAHARA - lazy 0:2

22e minuut.
Kamiya speelt de bal door. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoue is nu in balbezit. Tanoue geeft een lange en hoge pass. Sugawara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Wanami trapt de bal weg van het doel. Noda rent richting de bal. Noda draait met de bal, schiet en ... Okamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKIBAHARA - lazy 1:2

37e minuut.
Irie passt de bal zonder na te denken. Kamiya rent richting de bal. Nishitami rent richting de bal. Kamiya verovert de bal door een tackle van achteren. Kamiya haalt uit met een fantastische trap. Wanami bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AKIBAHARA - lazy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKIBAHARA 57%, lazy 43%.
AKIBAHARA - lazy 1:3

62e minuut.
Yoshimoto rent richting de bal. Yoshimoto geeft een lange en hoge pass. Nishitami heeft problemen om de bal te vangen. Kakitani rent richting de bal. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKIBAHARA - lazy 1:4

85e minuut.
Tadokoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKIBAHARA 61%, lazy 39%.
AKIBAHARA - lazy 1:4