Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Kagami fc berselona
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto onderschept slim de pass. Yamamoto passt de bal zonder na te denken. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Yoshihara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiyotanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enomoto rent richting de bal. Enomoto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sakal rent richting de bal. Haneda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakal raakt geblesseerd tijdens het duel. Yamamoto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ogasawara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Enomoto is nu in balbezit. Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara onderschept slim de pass. Ogasawara schiet op doel. Nakai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Togawa heeft problemen om de bal te vangen. Seto is nu in balbezit. Seto probeert naar een medespeler te passen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:0

21e minuut.
Kanazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazawa passt de bal met de wreef. Ogasawara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogasawara schiet op doel. Miyahara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Enomoto rent richting de bal. Enomoto met een sublieme pass. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:1

30e minuut.
Togawa passt de bal zonder na te denken. Chiyotanda rent richting de bal. Chiyotanda passt de bal in één keer door. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kanazawa met een sublieme pass. Yoshihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto is nu in balbezit. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sakal probeert de bal aan de voet te houden. Yamamoto probeert naar een medespeler te passen. Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:2

41e minuut.
Miyahara passt de bal zonder na te denken. Inworp. Nakamura met een snelle inworp. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 72%, fc berselona 28%.
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:3

48e minuut.
Yamamoto kopt de bal weg. Enomoto is nu in balbezit. Yoshihara is nu in balbezit. Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:4

59e minuut.
Yamamoto geeft een lange en hoge pass. Komine is nu in balbezit. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... Nakai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:5

78e minuut.
Nakamura geeft een hoge lob. Ogasawara is nu in balbezit. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 67%, fc berselona 33%.
Kagayaku Kagami - fc berselona 1:6