Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc berselona Kagayaku Kagami
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto rent richting de bal. Yamamoto is nu in balbezit. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Seto is nu in balbezit. Yamamoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Kagayaku Kagami 0:1

20e minuut.
Santosa passt de bal zonder na te denken. Komine rent richting de bal. Ogasawara is nu in balbezit. Enomoto rent richting de bal. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Nakano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakano is nu in balbezit. Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Baron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Kagayaku Kagami 0:2

31e minuut.
Ogasawara onderschept slim de pass. Ogasawara speelt de bal door. Yamamoto rent richting de bal. Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Baron draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Haneda rent richting de bal. Haneda passt de bal in één keer door. Baron is nu in balbezit. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto draait met de bal, schiet en ... Suguri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Baron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kawaki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc berselona 59%, Kagayaku Kagami 41%.
fc berselona - Kagayaku Kagami 0:2

52e minuut.
Furuhashi controleert de bal met de borst. Togawa is nu in balbezit. Togawa geeft een hoge lob. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yamamoto passt de bal in één keer door. Togawa is nu in balbezit. Togawa probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yamamoto geeft de bal voor. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc berselona - Kagayaku Kagami 1:2

73e minuut.
Daar is Yoshihara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enomoto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yoshihara. Yoshihara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc berselona 35%, Kagayaku Kagami 65%.
fc berselona - Kagayaku Kagami 1:2