Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Kagami FZ YAMAHA CLUB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Shinoda is nu in balbezit. Shinoda met een sublieme pass. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - FZ YAMAHA CLUB 0:1

6e minuut.
Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara onderschept slim de pass. Yoshihara is nu in balbezit. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Miyahara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haneda de bal. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita geeft een lange en hoge pass. Terada kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ogasawara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - FZ YAMAHA CLUB 0:2

17e minuut.
Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda met een sublieme pass. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Takeda neemt de hoekschop. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa probeert naar een medespeler te passen. Shinoda heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yoshihara geeft een lange en hoge pass. Sakata probeert de bal aan de voet te houden. Baron rent richting de bal. Baron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Seto speelt de bal door. Baron rent richting de bal. Takakuwa rent richting de bal. Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Baron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Kagami - FZ YAMAHA CLUB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 72%, FZ YAMAHA CLUB 28%.
Kagayaku Kagami - FZ YAMAHA CLUB 1:2

49e minuut.
Haneda probeert naar een medespeler te passen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa begaat een overtreding. Takakuwa krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda passt de bal zonder na te denken. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sakata geeft de bal voor. Inworp. Haneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seto is nu in balbezit. Seto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yoshitaka speelt de bal door. Ogasawara is nu in balbezit. Komine onderschept slim de pass. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakata met een sublieme pass. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto verovert de bal door een tackle van achteren. Seto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Kagami - FZ YAMAHA CLUB 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Kagami 45%, FZ YAMAHA CLUB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Kagami - FZ YAMAHA CLUB 2:2