Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FZ YAMAHA CLUB Kagayaku Kagami
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda schiet op doel. Nakai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Yoshihara de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Yamase geeft de bal voor. Inworp. Terada met een snelle inworp. Shinoda rent richting de bal. Shinoda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abe geeft de bal voor. Inworp. Haneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seto rent richting de bal. Seto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yoshihara rent richting de bal. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda probeert naar een medespeler te passen. Ogasawara is nu in balbezit. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Takakuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda passt de bal in één keer door. Ogasawara heeft problemen om de bal te vangen. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto onderschept slim de pass. Seto probeert naar een medespeler te passen. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Kagayaku Kagami 0:1

24e minuut.
Sakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakata geeft de bal voor. Takahara is nu in balbezit. Seto verovert de bal door een tackle van achteren. Seto passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto geeft een hoge lob. Takakuwa heeft problemen om de bal te vangen. Seto bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Kagayaku Kagami 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 57%, Kagayaku Kagami 43%.
FZ YAMAHA CLUB - Kagayaku Kagami 0:2

52e minuut.
Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara rent richting de bal. Ogasawara haalt uit met een fantastische trap. Nakai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nakai niet meer kan verder spelen. Miyamoto komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Furuhashi is nu in balbezit. Furuhashi geeft een hoge lob. Iwamasa heeft problemen om de bal te vangen. Baron rent richting de bal. Baron haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furuhashi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Mita de bal. Seto rent richting de bal. Seto passt de bal in één keer door. Baron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda passt de bal met de wreef. Komine rent richting de bal. Ogasawara onderschept slim de pass. Ogasawara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sakamoto passt de bal met de wreef. Mita rent richting de bal. Mita speelt de bal door. Baron is nu in balbezit. Baron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Kagayaku Kagami 0:3

84e minuut.
Shinoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Takakuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Takakuwa speelt de bal door. Ogasawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara schiet op doel. Miyamoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FZ YAMAHA CLUB - Kagayaku Kagami 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FZ YAMAHA CLUB 38%, Kagayaku Kagami 62%.
FZ YAMAHA CLUB - Kagayaku Kagami 1:3