Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Umi AKIBAHARA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nakai probeert naar een medespeler te passen. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori passt de bal in één keer door. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - AKIBAHARA 1:0

11e minuut.
Hashimoto is nu in balbezit. Hashimoto met een sublieme pass. Mori is nu in balbezit. Mori haalt uit met een fantastische trap. Wanami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - AKIBAHARA 2:0

13e minuut.
Tanoue geeft een hoge lob. Nagai rent richting de bal. Hino begaat een overtreding. Hino krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jo probeert naar een medespeler te passen. Noda rent richting de bal. Soda begaat een overtreding. Noda raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanoue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nakano is nu in balbezit. Nakano schiet op doel. Okamoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jo met een sublieme pass. Soda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda draait met de bal, schiet en ... Okamoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - AKIBAHARA 2:1

44e minuut.
Soda rent richting de bal. Soda passt de bal met de wreef. Mori rent richting de bal. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani draait met de bal, schiet en ... Wanami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 47%, AKIBAHARA 53%.
Gaijin Umi - AKIBAHARA 2:1

54e minuut.
Okina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kako met een snelle inworp. Noda is nu in balbezit. Noda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moniwa probeert de bal aan de voet te houden. Yasunga rent richting de bal. Yasunga geeft een lange en hoge pass. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda draait met de bal, schiet en ... Okamoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nikai rent richting de bal. Nakai onderschept slim de pass. Jo rent richting de bal. Nakai onderschept slim de pass. Nakai geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Umi - AKIBAHARA 3:1

84e minuut.
Nishitami probeert naar een medespeler te passen. Kakitani rent richting de bal. Nishitami is nu in balbezit. Kakitani onderschept slim de pass. Kakitani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Umi 51%, AKIBAHARA 49%.
Gaijin Umi - AKIBAHARA 3:1