Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malojuisd gb ff
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Nakagawa is nu in balbezit. Nakagawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Nakamura de bal. Okanmoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okanmoto schiet op doel. Ganaha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Witschge verovert de bal door een tackle van achteren. Witschge geeft een hoge lob. Daar is Akishino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nishizawa is nu in balbezit. Nishizawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Witschge rent richting de bal. Nishizawa is nu in balbezit. Nishizawa met een sublieme pass. Shimomura is nu in balbezit. Shimomura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 49%, gb ff 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malojuisd - gb ff 0:0

47e minuut.
Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonda met een snelle inworp. Nagatomi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kimura met een snelle inworp. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi passt de bal zonder na te denken. Okanmoto is nu in balbezit. Okanmoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Satoh onderschept slim de pass. Satoh probeert naar een medespeler te passen. Nishizawa rent richting de bal. Nishizawa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
malojuisd - gb ff 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malojuisd 58%, gb ff 42%.
malojuisd - gb ff 0:1