Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Neko Akai Maguro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hisanaga rent richting de bal. Uchidate verovert de bal door een tackle van achteren. Uchidate passt de bal zonder na te denken. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hara heeft problemen om de bal te vangen. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara maakt een afschuwelijke overtreding. Hara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Kobari geeft een lange en hoge pass. Arimura rent richting de bal. Ito bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura is nu in balbezit. Arimura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Iwamasa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiokawa met een snelle inworp. Arimura is nu in balbezit. Arimura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ito is nu in balbezit. Honda onderschept slim de pass. Honda met een sublieme pass. Arimura is nu in balbezit. Arimura draait met de bal, schiet en ... Takagi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shiokawa zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ito de bal. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. Takagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - Akai Maguro 1:0

24e minuut.
Yoshimitsu kopt de bal weg. Honda bereikt de bal nog maar net als eerste. Honda probeert naar een medespeler te passen. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - Akai Maguro 2:0

30e minuut.
Honda is nu in balbezit. Endo verovert de bal door een tackle van achteren. Kim is nu in balbezit. Endo bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Arimura is nu in balbezit. Arimura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bando de bal. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yamase heeft problemen om de bal te vangen. Shiokawa is nu in balbezit. Met opzet legt Kim zijn tegenspeler op de grond. Kim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 45%, Akai Maguro 55%.
Kawiiso Neko - Akai Maguro 2:0

53e minuut.
Hisanaga is nu in balbezit. Hisanaga geeft de bal voor. Uchidate probeert de bal aan de voet te houden. Endo bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shiokawa met een snelle inworp. Iwamasa speelt de bal door. Yamase geeft een hoge lob. Satoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Satoh haalt uit met een fantastische trap. Paal! Takagi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - Akai Maguro 3:0

67e minuut.
Yamase met een sublieme pass. Klungelig pakt Bando de bal. Machida is nu in balbezit. Arimura is nu in balbezit. Arimura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Machida kopt de bal weg. Bando bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura is nu in balbezit. Arimura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - Akai Maguro 4:0

76e minuut.
Oyama controleert de bal met de borst. Satoh rent richting de bal. Oyama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Satoh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arimura legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 45%, Akai Maguro 55%.
Kawiiso Neko - Akai Maguro 4:0