Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars4star sky blue mafia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Magrao is nu in balbezit. Sugimoto onderschept slim de pass. Sugimoto passt de bal zonder na te denken. Omata rent richting de bal. Omata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Witschge geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sakemoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohkubo heeft problemen om de bal te vangen. Ohkubo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars4star - sky blue mafia 0:1

41e minuut.
Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto geeft een hoge lob. Tamahome rent richting de bal. Omata onderschept slim de pass. Omata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars4star 44%, sky blue mafia 56%.
Stars4star - sky blue mafia 0:1

58e minuut.
Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo geeft een lange en hoge pass. Sugimoto kan de bal niet met de borst controleren. Omata bereikt de bal nog maar net als eerste. Omata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tamahome geeft een lange en hoge pass. Daar is Tanigaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo rent richting de bal. Ohkubo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tanakadate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suganuma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars4star 47%, sky blue mafia 53%.
Stars4star - sky blue mafia 0:1