Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bangladesh TOHA FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Arimura speelt de bal door. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori speelt de bal door. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Okamoto is nu in balbezit. Okamoto speelt de bal door. Hattori speelt de bal door. Enomoto rent richting de bal. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Futagawa kopt de bal weg. Fuji heeft problemen om de bal te vangen. Shibasaki rent richting de bal. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Hattori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Futagawa speelt de bal door. Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 38%, TOHA FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bangladesh - TOHA FC 0:0

46e minuut.
Okamoto is nu in balbezit. Okamoto met een sublieme pass. Futagawa is nu in balbezit. Futagawa geeft een lange en hoge pass. Moriwaki kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sakamoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mako met de inworp. Arimura rent richting de bal. Arimura geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Arimura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okamoto is nu in balbezit. Okamoto probeert naar een medespeler te passen. Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 55%, TOHA FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bangladesh - TOHA FC 0:0