Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Maguro sky blue mafia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Hoshino probeert naar een medespeler te passen. Funatani bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo begaat een overtreding. Endo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bando kopt de bal weg. Sawanobori heeft problemen om de bal te vangen. Murakami rent richting de bal. Sawanobori onderschept slim de pass. Sawanobori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Takagi met een harde bal richting middenveld. Ohkubo kopt de bal weg. Oyama probeert de bal aan de voet te houden. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Maguro - sky blue mafia 0:1

33e minuut.
Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iwamasa de bal onder controle te krijgen. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto schiet op doel. Takagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Funatani met de inworp. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto geeft een hoge lob. Ito onderschept slim de pass. Sawanobori krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Harada geeft een hoge lob. Inworp. Uchidate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Maguro - sky blue mafia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Maguro 62%, sky blue mafia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Maguro - sky blue mafia 1:1

48e minuut.
Takagi trapt de bal weg. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto passt de bal in één keer door. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hoshino speelt de bal door. Yokotani geeft een hoge lob. Daar is Bando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap. Takagi bokst de bal weg.

67e minuut.
Hoshino is nu in balbezit. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Tamahome is nu in balbezit. Kim onderschept slim de pass. Kim haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kaburaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ohkubo onderschept slim de pass. Uchidate is nu in balbezit. Ohkubo rent richting de bal. Uchidate is nu in balbezit. Uchidate geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kaburaki probeert wanhopig de bal te grijpen. Endo is nu in balbezit. Endo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hara onderschept slim de pass. Hara geeft een hoge lob. Tamahome heeft problemen om de bal te vangen. Endo is nu in balbezit. Endo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Maguro 39%, sky blue mafia 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Maguro - sky blue mafia 1:1