Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOHA FC Okinawa Baystars
Normal Tactiek Musa
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 3
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Miyahara zijn tegenspeler op de grond. Miyahara krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Teragaito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishikawa rent richting de bal. Met opzet legt Matsushita zijn tegenspeler op de grond. Matsushita is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara rent richting de bal. Miyahara speelt de bal door. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tsutsumi geeft een hoge lob. Futagawa rent richting de bal. Met opzet legt Teragaito zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Teragaito naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Miyahara de bal onder controle te krijgen. Moriwaki is nu in balbezit. Met opzet legt Miyahara zijn tegenspeler op de grond. Miyahara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Tsutsumi is nu in balbezit. Tsutsumi geeft een lange en hoge pass. Bando is nu in balbezit. Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki haalt uit met een fantastische trap. Uchidate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOHA FC 43%, Okinawa Baystars 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOHA FC - Okinawa Baystars 0:0

64e minuut.
Klungelig pakt Ohmori de bal. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishikawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Okamoto komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOHA FC 53%, Okinawa Baystars 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOHA FC - Okinawa Baystars 0:0