Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bangladesh Midori Machi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Arimura passt de bal met de wreef. Hirata rent richting de bal. Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto schiet op doel. Nakazawa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bangladesh - Midori Machi 1:0

21e minuut.
Hirata rent richting de bal. Nakajima is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Honda. Honda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Shibaioka geeft een hoge lob. Ohtouge kopt de bal weg. Nasu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enomoto rent richting de bal. Enomoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Shiota rent richting de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata passt de bal zonder na te denken. Nakajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakajima schiet op doel. Kobari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fuji rent richting de bal. Hirata onderschept slim de pass. Hirata passt de bal in één keer door. Nakajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakajima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 41%, Midori Machi 59%.
bangladesh - Midori Machi 1:0

52e minuut.
Arimura probeert naar een medespeler te passen. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa probeert naar een medespeler te passen. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hasebe rent richting de bal. Hasebe geeft de bal voor. Nakajima rent richting de bal. Nakajima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bangladesh - Midori Machi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 45%, Midori Machi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bangladesh - Midori Machi 1:1