Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Maguro Stars4star
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Oyama rent richting de bal. Oyama probeert naar een medespeler te passen. Witschge probeert naar een medespeler te passen. Endo is nu in balbezit. Endo schiet op doel. Amaterasu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Shuto is nu in balbezit. Shuto geeft een hoge lob. Daar is Tanakadate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omata rent richting de bal. Omata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maruyama passt de bal met de wreef. Murakami bereikt de bal nog maar net als eerste. Murakami geeft de bal voor. Endo is nu in balbezit. Endo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Hara passt de bal in één keer door. Ito rent richting de bal. Shuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Maguro 52%, Stars4star 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Maguro - Stars4star 0:0

47e minuut.
Maruyama geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bando de bal. Omata is nu in balbezit. Omata schiet op doel. Takagi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Maguro - Stars4star 0:1

63e minuut.
Shuto passt de bal in één keer door. Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanakadate met een sublieme pass. Omata heeft problemen om de bal te vangen. Omata draait met de bal, schiet en ... Takagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ishiju onderschept slim de pass. Ishiju probeert naar een medespeler te passen. Omata is nu in balbezit. Shuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Yoshimitsu de bal onder controle te krijgen. Maruyama rent richting de bal. Maruyama geeft de bal voor. Ishiju rent richting de bal. Ishiju draait met de bal, schiet en ... Takagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Maguro - Stars4star 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Maguro 60%, Stars4star 40%.
Akai Maguro - Stars4star 0:2