Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Neko sky blue mafia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo onderschept slim de pass. Ohkubo met een sublieme pass. Sawanobori is nu in balbezit. Sawanobori draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ohkubo met een sublieme pass. Magrao rent richting de bal. Machida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machida krijgt een gele kaart. Magrao raakt geblesseerd tijdens het duel. Magrao met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shimokawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - sky blue mafia 0:1

22e minuut.
Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto geeft de bal voor. Hoshino is nu in balbezit. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Yamase onderschept slim de pass. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura passt de bal met de wreef. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari passt de bal met de wreef. Arimura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawiiso Neko - sky blue mafia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 44%, sky blue mafia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawiiso Neko - sky blue mafia 1:1

48e minuut.
Ohkubo rent richting de bal. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo onderschept slim de pass. Ohkubo geeft de bal voor. Kiko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - sky blue mafia 1:2

61e minuut.
Honda verovert de bal door een tackle van achteren. Honda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hisanaga de bal. Hoshino rent richting de bal. Hoshino geeft een lange en hoge pass. Kiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Honda rent richting de bal. Ohkubo onderschept slim de pass. Ohkubo probeert naar een medespeler te passen. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 38%, sky blue mafia 62%.
Kawiiso Neko - sky blue mafia 1:2