Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sky blue mafia Kawiiso Neko
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Machida is nu in balbezit. Machida geeft een lange en hoge pass. Magrao heeft problemen om de bal te vangen. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Miyoshi is nu in balbezit. Arimura speelt de bal door. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Honda speelt de bal door. Arimura rent richting de bal. Arimura speelt de bal door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida draait met de bal, schiet en ... Kaburaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yokotani rent richting de bal. Yokotani passt de bal met de wreef. Shimokawa probeert de bal aan de voet te houden. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama draait met de bal, schiet en ... Kiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Honda verovert de bal door een tackle van achteren. Arimura is nu in balbezit. Arimura passt de bal zonder na te denken. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sky blue mafia 66%, Kawiiso Neko 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sky blue mafia - Kawiiso Neko 0:0

61e minuut.
Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino passt de bal in één keer door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida draait met de bal, schiet en ... Harada probeert de bal aan de voet te houden. Kaburaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Arimura rent richting de bal. Arimura passt de bal in één keer door. Harada rent richting de bal. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida schiet op doel. Kaburaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Tamahome de bal onder controle te krijgen. Arimura rent richting de bal. Arimura speelt de bal door. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel. Kaburaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sky blue mafia 72%, Kawiiso Neko 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sky blue mafia - Kawiiso Neko 0:0