Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Machi TOHA FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa geeft een lange en hoge pass. Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - TOHA FC 0:1

9e minuut.
Matsuyo geeft een lange en hoge pass. Daar is Sugimoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shibasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibasaki draait met de bal, schiet en ... Kogiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Okada probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jung-Hwan met een snelle inworp. Matsuyo heeft problemen om de bal te vangen. Matsuyo geeft de bal voor. Kogiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hirata geeft een lange en hoge pass. Okamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okamoto met een sublieme pass. Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - TOHA FC 0:2

43e minuut.
Okamoto passt de bal met de wreef. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa met een sublieme pass. Shibasaki rent richting de bal. Shibasaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 64%, TOHA FC 36%.
Midori Machi - TOHA FC 0:2

75e minuut.
Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa met een sublieme pass. Shibaioka heeft problemen om de bal te vangen. Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Okamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Okamoto met een sublieme pass. Shibasaki is nu in balbezit. Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - TOHA FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 68%, TOHA FC 32%.
Midori Machi - TOHA FC 0:3