Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bangladesh Akai Maguro
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura verovert de bal door een tackle van achteren. Arimura met een sublieme pass. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto schiet op doel. Takagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ito bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura verovert de bal door een tackle van achteren. Arimura passt de bal in één keer door. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Takagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Arimura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eguchi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Konno met de inworp. Kitano met een sublieme pass. Bando is nu in balbezit. Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Takagi trapt de bal weg van het doel. Hattori kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bando de bal onder controle te krijgen. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bangladesh - Akai Maguro 1:0

40e minuut.
Takagi met een harde bal richting middenveld. Kitano kopt de bal weg. Daar is Oyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto draait met de bal, schiet en ... Takagi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 32%, Akai Maguro 68%.
bangladesh - Akai Maguro 1:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Endo de bal onder controle te krijgen. Uchidate bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku begaat een overtreding. Oku krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Eguchi probeert naar een medespeler te passen. Bando speelt de bal door. Eguchi rent richting de bal. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bangladesh - Akai Maguro 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 48%, Akai Maguro 52%.
bangladesh - Akai Maguro 2:0