Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Maguro TOHA FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hara rent richting de bal. Hara passt de bal in één keer door. Endo is nu in balbezit. Endo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Maguro - TOHA FC 1:0

8e minuut.
Kim probeert naar een medespeler te passen. Oyama is nu in balbezit. Futagawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Futagawa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu geeft een hoge lob. Uchidate heeft problemen om de bal te vangen. Endo is nu in balbezit. Endo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Oyama geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iwamasa de bal onder controle te krijgen. Hara rent richting de bal. Matsuyo is nu in balbezit. Matsuyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Takagi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Moriwaki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uchidate met de inworp. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Ueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Endo bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Maguro - TOHA FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Maguro 41%, TOHA FC 59%.
Akai Maguro - TOHA FC 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Futagawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap. Shibasaki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Futagawa met de inworp. Ishikawa rent richting de bal. Ito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ishikawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ishikawa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Takagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bando geeft de bal voor. Inworp. Matsuyo met de inworp. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ito is nu in balbezit. Ito geeft een hoge lob. Sakamoto is nu in balbezit. Endo onderschept slim de pass. Endo schiet op doel. Ueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Maguro - TOHA FC 3:0

87e minuut.
Kiko geeft een lange en hoge pass. Moriwaki rent richting de bal. Hara begaat een overtreding. Hara krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Futagawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa passt de bal met de wreef. Matsuyo is nu in balbezit. Matsuyo schiet op doel. Takagi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Maguro 49%, TOHA FC 51%.
Akai Maguro - TOHA FC 3:0