Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Neko bangladesh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Arimura rent richting de bal. Arimura passt de bal met de wreef. Honda is nu in balbezit. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Arimura is nu in balbezit. Arimura passt de bal in één keer door. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - bangladesh 1:0

8e minuut.
Arimura rent richting de bal. Arimura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Honda de bal. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Kobari trapt de bal weg van het doel. Shiokawa kopt de bal weg. Arimura is nu in balbezit. Arimura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari speelt de bal door. Daar is Oku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machida is nu in balbezit. Machida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Shimokawa geeft een hoge lob. Konno heeft problemen om de bal te vangen. Konno onderschept slim de pass. Arimura is nu in balbezit. Arimura draait met de bal, schiet en ... Kobari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 38%, bangladesh 62%.
Kawiiso Neko - bangladesh 1:0

49e minuut.
Fuji geeft een hoge lob. Kobari kopt de bal weg. Hattori controleert de bal met de borst. Arimura is nu in balbezit. Arimura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ohmori is nu in balbezit. Ohmori geeft een lange en hoge pass. Oku rent richting de bal. Arimura onderschept slim de pass. Arimura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Enomoto schiet op doel. Sakemoto is nu in balbezit. Shimokawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakemoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arimura neemt zijn aanloop. Kiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nagai geeft een hoge lob. Kitano rent richting de bal. Kitano passt de bal met de wreef. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawiiso Neko - bangladesh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 37%, bangladesh 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawiiso Neko - bangladesh 1:1