Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okinawa Baystars sky blue mafia
Musa Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bando met een snelle inworp. Kiyokumo is nu in balbezit. Kiyokumo geeft de bal voor. Daar is Nanami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okinawa Baystars - sky blue mafia 1:0

9e minuut.
Sakemoto geeft de bal voor. Hoshino heeft problemen om de bal te vangen. Hoshino passt de bal zonder na te denken. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Nanami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanami haalt uit met een fantastische trap. Daar is Funatani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiyokumo is nu in balbezit. Kiyokumo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Okinawa Baystars - sky blue mafia 2:0

17e minuut.
Nanami passt de bal met de wreef. Daar is Ohmori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsushita bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sakemoto met een sublieme pass. Motoyama rent richting de bal. Ohmori probeert naar een medespeler te passen. Ohkubo rent richting de bal. Ohkubo draait met de bal, schiet en ... Uchidate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bando speelt de bal door. Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmori passt de bal zonder na te denken. Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Satoh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

29e minuut.
Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino begaat een overtreding. Ohmori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohmori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harada kopt de bal weg. Klungelig pakt Miyahara de bal. Miyahara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nanami kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiyokumo de bal. Funatani is nu in balbezit. Kiyokumo onderschept slim de pass. Kiyokumo passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ohmori speelt de bal door. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani geeft een hoge lob. Motoyama rent richting de bal. Motoyama schiet op doel. Uchidate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bando is nu in balbezit. Ohkubo verovert de bal door een tackle van achteren. Ohkubo passt de bal zonder na te denken. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okinawa Baystars 58%, sky blue mafia 42%.
Okinawa Baystars - sky blue mafia 2:0

46e minuut.
Ohmori rent richting de bal. Ohmori geeft een lange en hoge pass. Kiyokumo is nu in balbezit. Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yokotani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohkubo is nu in balbezit. Ohkubo geeft een hoge lob. Hattori probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hattori probeert naar een medespeler te passen. Motoyama rent richting de bal. Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okinawa Baystars - sky blue mafia 2:1

70e minuut.
Ohkubo rent richting de bal. Matsushita onderschept slim de pass. Matsushita met een sublieme pass. Motoyama is nu in balbezit. Motoyama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Miyoshi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanami met de inworp. Klungelig pakt Matsushita de bal. Matsushita geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kaburaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okinawa Baystars 43%, sky blue mafia 57%.
Okinawa Baystars - sky blue mafia 2:1