Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Machi Stars4star
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto passt de bal in één keer door. Omata rent richting de bal. Omata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kogiku met een harde bal richting middenveld. Tanakadate met een sublieme pass. Ishiju met een sublieme pass. Omata bereikt de bal nog maar net als eerste. Omata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kogiku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - Stars4star 0:1

27e minuut.
Ishiju kopt de bal weg. Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okada. Okada krijgt een gele kaart. Tanakadate raakt geblesseerd tijdens het duel. Ishiju komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kogiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kogiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Omata rent richting de bal. Omata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - Stars4star 0:2

32e minuut.
Yoshikawa geeft een lange en hoge pass. Okada speelt de bal door. Sugimoto rent richting de bal. Sugimoto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sugimoto de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Ishiju verovert de bal door een tackle van achteren. Ishiju speelt de bal door. Omata is nu in balbezit. Omata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 73%, Stars4star 27%.
Midori Machi - Stars4star 0:2

61e minuut.
Harada passt de bal in één keer door. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugimoto krijgt een gele kaart. Shibaioka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shibaioka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amaterasu bokst de bal weg. Nakajima is nu in balbezit. Nakajima draait met de bal, schiet en ... Fujimoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tanigaki probeert naar een medespeler te passen. Omata is nu in balbezit. Sugimoto is nu in balbezit. Omata rent richting de bal. Omata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kobari is nu in balbezit. Kobari geeft de bal voor. Nakajima krijgt zijn hoofd ertegen. Hasebe rent richting de bal. Hasebe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amaterasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kobari kan de bal niet met de borst controleren. Witschge rent richting de bal. Kobari probeert naar een medespeler te passen. Omata rent richting de bal. Omata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tanigaki de bal onder controle te krijgen. Hirata rent richting de bal. Nakajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakajima haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 41%, Stars4star 59%.
Midori Machi - Stars4star 0:2