Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bangladesh sky blue mafia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Arimura met een sublieme pass. Enomoto is nu in balbezit. Met opzet legt Ohkubo zijn tegenspeler op de grond. Ohkubo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Yokotani rent richting de bal. Yokotani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fuji de bal. Sawanobori is nu in balbezit. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sakemoto probeert de bal aan de voet te houden. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arimura met een sublieme pass. Enomoto rent richting de bal. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Kaburaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bangladesh - sky blue mafia 1:0

14e minuut.
Oku rent richting de bal. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani met een sublieme pass. Sawanobori rent richting de bal. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap. Kobari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mako geeft de bal voor. Hattori kopt de bal weg. Daar is Miyoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto draait met de bal, schiet en ... Kaburaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mako raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Komine komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kitano passt de bal in één keer door. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattori passt de bal in één keer door. Arimura rent richting de bal. Arimura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 40%, sky blue mafia 60%.
bangladesh - sky blue mafia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bangladesh 40%, sky blue mafia 60%.
bangladesh - sky blue mafia 1:0